hello people :) selamat menjejakkn jari dan mata ke blog aku ny :) ape yg ade dlm ny, itu lah kisah aku :)

Friday, May 6, 2011

bapak touch gilaa .

akuh tau , akuh takmelabur satu sen pun kat dia , tapi patut ke dia buat aku mcm nyy , kite dlm family jugak rasenye . akuh da aggap semua mcm adek bradek akuh kt cny , akuh kt negare org , akuh tak de sape sape kt cny , jadi , akuh pn perlukan perhatian jugak , bukan org lain jea , akuh paling takut hidup kt negeri org , cbb nyy lahh , akuh DIPULAU . ade ke org care kt akuh kt cny , akuh tak mintak penghargaan segunongg . akuh cuma mintak keadilan , we come together , we out together , we serve lah together . tapi knp aku rase mcm kewujudan akuh takde ea kt cny , sebenarnye lame dah akuh prasan, :) tap akuh diamkn . tp mken lame , makan dalam jugak . HURT :) smp bila akuh kne FAKE ek . akuh pn ade prasaan , dia takpnah layan akuh mcm mane dia lyn diorangg , dimanja , bergurau , yg paling penting DISAYANG . akuh nyy halimunan kea ? takpe kalau dia takperasan kewujudan akuh , akuh boleh buat haluan akuh sndiri . ape ape pun , thanks cbb terima akuh dlm kluarge ny :) even akuh takdisayang , akuh ttap sayang mereka mcm siblingg akuh sndry .  akuh rindu johor bahru . mungkin kuala lumpur bukan tempat aku . aku akn tetap tersenyum selagi akuh boleh snyum :)))

No comments:

Post a Comment