hello people :) selamat menjejakkn jari dan mata ke blog aku ny :) ape yg ade dlm ny, itu lah kisah aku :)

Friday, September 23, 2011

noorhidayah.

okay nak tahu satu bnde? about attitude aku? aku nyy bertudung. mmg aku bertudung. but baru baru nyy jugak lah aku start pakai tudung. terbukak balik dah pintu hati aku nyhh nk bertudung. aku pakai tudung tak bermakna aku nyy terlalu baik dan aku bkn lah terlalu jahat okay. aku pakai tudung, tapi aku smoke. yess. aku SMOKE ye kalian. tapi salah ape smoke tuu? haram bagi krajaan je kn? aku just jadi diri aku. aku smoke, tak beerti aku ny menyundal kt lorong lorong taib tuu kn? jahat sangat ke smoke tuu? aku rasa tak kot. tak smoke tapi mulut bau busuk pun, aku rasa lagi teruk kot. kan? aku smoke, tapi aku jaga diri aku , aku jaga mulut aku. sudah lah kn? nak terima aku, terima lah diri aku okay? nobody's perfect lah kn bak kata akak jessy j kite tuu. so kalau takkenal aku, takpayah kau sesuka nk judge aku okay? nak kata aku ape pon , ikot suka kau org okay? sape yg betul2 kenal aku je tahu sape and mcm mana aku. aku SMOKE tapi aku bertudung tuu dah takperlu lah jadi isu okay? semua bnde tuu diri sndry yg tentukan kn? so jgn suka suka nk suh aku bukak tudung sebab aku smoke. okay?

No comments:

Post a Comment