hello people :) selamat menjejakkn jari dan mata ke blog aku ny :) ape yg ade dlm ny, itu lah kisah aku :)

Thursday, December 8, 2011

( N )

aku memang suka mcm ny, bila satu masalah dah dtg, dtg lagi yg baru. sini baik, sana takbaik. okay lah. kau nk ape sbenanye? aku nak kau tapi kau yg taknak aku kan? kau reject aku kan? aku berbaik sebab dia housemate aku lah smp bila nk gaduh je? aku dh ckp aku syg kau, kau lah. mmg lah aku syg dia. tapi aku dh boleh lupakan dia.okay? aku dh tak fanatic ng dia lg dh. aku syg kau. okay! tlg lah percaya. aku dh banyak kali dh sakit. tlg lah......

No comments:

Post a Comment