hello people :) selamat menjejakkn jari dan mata ke blog aku ny :) ape yg ade dlm ny, itu lah kisah aku :)

Monday, December 12, 2011

pujaan hati

:( pujaan hati? haha aku nyy kalau boleh nk ade pujaan hati je. tapi pujaan hati yg tak menjadi. sound funny right? kenapa eh? bila aku suka si A, dia taknak kt aku. Dtg pulak si B, aku transform dr suka si A jd suka kt si B. tapi pon takmenjadi jugak. Alasannya adalah dua dua dh berpunya. Kedua duanya sebumbung ng aku. Okay fine aku weird ng prasaan ny k. Bila aku bergurau dgn si A, si B tarik muka merajuk. Bila aku bergurau ng si B, si A ngadu kt housemate lain "aku rindu dayah yg dulu". Okay aku tersepit disitu. :( kenapa aku nk korang, korang yg taknak kt aku? aku dh mcm ppuan ape tau terhegeh hegeh. Tp bukan nk kata apa lah. aku ny mmg jenis lemah and takbleh tgk org terasa ng aku. Aku ngadu ng besyie aku, kenapa smua ny terjadi. ayat dia yg aku ingat satu je. "kau takrasa ke diorang buat kau part time lover je?" OMG! okay aku ngaku aku nanges. :'(

aku takmau mcm tuu, mama aku always pesan jgn terlalu cepat cair ng org. tp aku failed. Si A, aku dh bg kau surat yg mengatakan aku akan aggap kau mcm housemate yg lain? so thats mean aku dh pon anggap kau mcm housemate lain. Aku bukan taksyg kau. mcm mcm aku pnah buat tok kau babe. 8bulan aku tunggu kau and aku boleh lupakan kau. Aku boleh lupakan kau dgn bantuan si B, aku jadi okay sikit. takde lah sedih mana mcm mana aku mula mula tangkap lentok kt kau. aku dh kuat. aku dh mampu jeling kau, tinggi suara kt kau mcm mana aku buat kt housemate lain. aku rasa bnde tu sebenanya FAKE habis. tap atleast aku cuba and alhamdulillah. aku boleh lupakan kau. :)

for si A :
babe, aku tau kau mmg rindu kt aku . yelah mana tak nya
dulu aku salu masak maggy untuk kau bila kau laparkn?
aku salu urut belakang kau bila kau nk tidur kn?
kau salu paksa aku. bila aku bebel, kau kata aku tak ikhlas.
then aku jawab 
"kalau aku tak ikhlas aku takbuat laaaaaaaa!"
then after kite gaduh about 1 month , aku terus bertukar !
jadi jauh dr kau kan. haha. 
aku buat tu semua tok kebaikan kau. 
aku bukan Dayah yg dulu kau kenal.
bila aku kata aku berubah. aku akan tunaikn.
aku harap pasny kau bhagia ng awek kesayangan kau ye?
:) 
dia terbaik untuk kau, bukan aku. 

for si B :
okay ny makcik yg sekarang tgh bertakhta kt hati aku.
cause dia 24/7 melekat ng aku.
dah mcm shane and carmen tau kitorang ny.
kau ado?? takdo eh.
haha. okay kau seorang pemenang. nak tahu kenapa?
sebab kau lah yg buat aku lupa kn si A.
taksepenuhnya. tapi kau membantu aku dan aku bejaya.
tapi bila aku nk kau , kau pon dh ade awek. holly shit kan. haha
sorry syg kalau aku salu buat kau jeles.
aku buat cmtu sebab aku terpaksa.
aku taknak tunjuk sangat yg aku syg kau sebab the end nt aku 
yang makan hati merana :( 
aku dh penat ng penantian yg takde hasil.
aku hrap kau faham okay?
but tak dinafikan.
mmg kau yg tgh bertakhta kt hati aku sekarang.
aku sayang kau.
sebab kau yg berjaya buat aku rasa disayangi :)
ILY awak !
tapi smp bila?? okay , smp aku mampu untuk lupakan kau :')

No comments:

Post a Comment