hello people :) selamat menjejakkn jari dan mata ke blog aku ny :) ape yg ade dlm ny, itu lah kisah aku :)

Thursday, January 26, 2012

when the truth paid.

okay, nyy aku dh lama tak update blog kan. bersawang dh blog ny, meh nk bersihkn sikit. eyk eok eykk eokk. okay bersih dh. haa aku nk story lah kt sini about ...... about ...... about .. hm taktahu lah nk cerita cmne. aku pergi jb masa tu, baru je balik ny hah. balik cepat sebab ade lah org tuu kate dia rindu aku nt kalau aku lama lama kt jb. then selepas 4 hari aku kt jb, aku pon balik lah kl. tapi ape prasaan kalau balik kl tapi takdilayan??? bukan stakat takdilayan, pandang? hmm ntah lah. 1 rumah takpandang aku ng noniey? adakah kami di boycot? yeah itu persoalannya skrg ye. hmmmm. ape salah kitorang eh? mencuri? oh nonononononono jgn guna perkataan hina dina tuu. aku bukan org cmtu. sebelum aku buat bnde terkutuk mutuk tuu, aku fikir omak bapak aku dulu. aku terasa mcm aku ny makan duit haram and belajar dr duit haram nt ye. then aku pon pergi lah bwk diri ng bebeh aku. pergi mana? okay tmpat dirahsiakn. aku lari nyy bukan sebab aku salah okay! aku lari nyy sebab aku tension. dh 3 kali aku diboycot. sape tahan maaa? okay aku dgn bangganya angkat bag and segala laptop laptop aku blah dr rumah tuu. sgale laptop laptop aku? wow. okay lah aku rasa aku dpt petunjuk disini knp aku and noniey suspek utama. adakah sebab mp4 and samsung corby itu? sorry guys. itu duit HALAL yg diperoleh okay. kalau itu duit haram. maka pekak lah telinga aku guna telipon ny hah dan maka buncit lah perut aku ny hasil dr duit haram. aku bukan ape? aku tak kate sape sape menuduh. tapi knape perlu aku jd org asing dlm rumah aku sendiri? besar ke salah aku buat? perlu ke aku mengaku bnde yg aku takbuat? sorry k. aku NOORHIDAYAH anak kepada NOORHAYA dan RAHAMAN takpernah diajar untuk mencuri. aku takbalik umah untuk baca yassin, bukan sebab aku takut and nak lari. tapi aku perlukan ketenangan dan cari jawapan kenapa nasib selalu tak menyebelahi aku. banyak sangat ke salah yg aku buat kt umah tuu? kalau aku byk buat salah, aku mintak maaf, takperlu hukum aku mcm ny okay. i miss the old we are. i swear i miss that moment :') kalau masa boleh putar, aku takkan belajar kt klmu. serious aku ckp. okbai. muah.

No comments:

Post a Comment