hello people :) selamat menjejakkn jari dan mata ke blog aku ny :) ape yg ade dlm ny, itu lah kisah aku :)

Friday, February 17, 2012

D-20-7

Akak ( fyza ) : bukan aku marah kau , bukan aku ignore kau , aku keluar sebab aku nk cr ketenangan , aku takut bila setiap kali kau ng yan start dialog cmny " ade nampak touch n go / duit / purse sy tak ? aku takut di syak , aku serik , aku takut doe sumpah. hmm, mmg aku tak patot buat kau cmtu, sebab msalahnya skg kitorg ng yan. kau post blog kau ckp aku dlu ckp lg pentingkan kawan dr bf. bkn aku nk pentingkn sesape dlm hal nyy, tp aku pon terpaksa follow noniey keluar sebab dlm hal ny di syak aku ng dia. aku sayang kau, sumpah aku syg kau. tak terkira kot besar mana syg aku kt kau. tp aku terpaksa keluar, aku bertekad gila dah. aku rasa kau kenal aku kot, aku takkan tegur org kalau org takstart tegur aku dlu, maybe itu kelemahan aku, salah aku kat situ. tapi cara kau bergurau ng yan,. mcm kau sayang gila babi kt yan. bila aku tegur kau, borak rapat ng kau, aku takleh doe kak, aku terasa jugak aura yan dekat situ. aku sumpah kecik hati gila dgn cara dia text aku tuu. aku simpan smp skang kot mcg dia. aku mintak maaf lah dr hujung rambut smp hujung kaki okay. aku tahu aku byk salah. takterhitung kot salah aku kat kau. 

adik (syieda) : haha ng kau pulak, kau ng aku takde msalah, so chill lah. haa pasal aku desak kau suh mintak maaf kt akak dlu tuu, soryy okay. aku cuma taknak pisahkn hubungan korang je. kalau ng aku takkesah, aku baru je kenal korang, tapi korang kenal dh bertahun lg lama dr aku. aku taknak lah korang gaduh. tgk korang skrg dh happy balik , aku yg happy even dr jauh ny hah. jgn gaduh gaduh lg pasny okay :)

kak mona : hah kak, sorry lah kalau aku ade pakai baju kau dlu dlu tanpa bgtahu okay. tapi dont worry semua aku dh pulangkn balik dah. thanks tau kak mona sebab dh bg prhatian kt adik selama nyy :) bg pnjam hanger, bg pnjam tingkap depan buat jemur baju spender bra semua. serious akak lah ketua rumah paling sporting sempoi rock pernah adk jumpa and adik takkan lupakn smp bila bila ;)

kinah ( emak ) : kinah .............. :) aku pon taktau nk ckp ape pasal kau. hah sorry k kalau selama ny aku kurang ajar ng kau. selalu maki kau tengking kau kutuk kau bagai lah kan. selalu suh kau basuh pinggan lah ape semua. aku tahu kau lg tua and paling tua tapi aku still kurang ajar ng kau. sorry k. hah lg satu, thanks sebab masakkan kitorang mknn pelik pelik aku takpenah mkn, tapi serious sedap. and smp skng aku ikot care mskn kau tuu. :)

monique : hye :) hah, kau lg lah aku tktahu nk ckp ape, pasal dlu dlu tuu... err dh bleh lupakan dh. thnks bg rokok kalau aku takde rokok, sorry kacau kau pagi pagi sebab jemur baju kt depan tu hah. papepon hope kau bhgia lah dgn org yg kau syg :) kau pon dh tau kn keadaan aku cmne skg, tp alhamdulillah lah aku bhagia :) hope kau pon cmtu k. pasny jgn gaduh tumbuk laptop lg tau. haha. hah tu je lah kot. take care :)

p/s : aku harap korang semua happy lepas ny, takmau gaduh jerit jerit lg k. kang takpasal pasal " makcik karipap " memekak lg kang. haha. aku ng nonieyy mintak maaf sangat sangat kalau kitorg ade buat salah kt umh tuu. halalkn everything okay. nt aku dh settel check out, aku pass kunci umah balik k. :) take care semua. aku sayang korang. kenangan ng korang sumpah aku takkan lupa smp bila bila. take care k guys. doakn aku ng noniey dpt mulakn hidup baru dan bahagia. :) no matter what, korang tetap kt hati aku okay ? Assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment