hello people :) selamat menjejakkn jari dan mata ke blog aku ny :) ape yg ade dlm ny, itu lah kisah aku :)

Friday, February 3, 2012

L.O.M.O

cakkk! assalamualaikum. *versi Fadzilah Kamsah :) okay nyy nak story for something yg aku adore sangat sangat <3 org lain smua sebok nk canon nikon bagai uh kan? aku takk! haa aku nak LOMO <3 ade tak sesape nak belikan?? hohoh. takde ke time aku jalan jalan, tersepak duit 3ratus ke. hah dah cukup sangat dah tuu aku nk beli LOMO idaman aku uh. Harga dia RM2++ , errrrrrrr kalau aku beli kene ikjat perut pulak kan kan. huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;( nak LOMO. kalau lah time aku bangun tidur, tetybe ade LOMO kt sebelah aku. pehhhhhhh! sumpah aku happy. LOMO.... tunggu aku ade rezeki lebih, aku grab kau eh ;) wink winkk~ nak tahu macam mana bentuk LOMO tuu? nah aku bg tunjuk. jeng jeng jeng~

No comments:

Post a Comment