hello people :) selamat menjejakkn jari dan mata ke blog aku ny :) ape yg ade dlm ny, itu lah kisah aku :)

Saturday, February 11, 2012

okay meh nak habaq sikit.

nyy ceq nak habaq siket naaa kat hampa suma. sekarang ceq rhasa ceq ny mcm dah takdaa sibling pon ada naa. mana sibling ceq yg dlu dlu sumaa? sumaaa nya makin jauh dr diri ceq. apa salah ceq? blrrbbb. *back to normal. hah! byk sangat ke salah aku kt sini? smp aku mcm rasa asing sangat. asing gila. dh mcm menumpang kt umah org pon ade. dlu pergi mana mana sama sama je. konon sweet lah tuu kapel kapel. haha. okay ituu dulu. sekarang aku ng bie aku pegy mana mana berdua. beli ape ape berdua. pergi kolej bie teman. balik bie teman. rasa mcm hidup berdua je kt dunia nyy. oh.. pardon me god if i do wrong. aku salah ape? knp kene dpt tempias smua ny? sumpah aku ingat bnde nyy smp aku mati. perlu aku buat biasa je kalau hati aku masih byk tanda tanya? perlu aku mintak maaf kalau bukan aku yg salah? perlu aku mulakan dulu kalau bukan aku punca nya?

sakit hati aku simpan smua nyy. aku diam sbb aku mls nk besar besarkn hal. tapi makin aku diam, makin tumbuh ulser pulak kt hati aku hah. aku bukan ape. but everyone need a right kan? cmtu jugak aku. aku rindu yg dulu. everything mcm dlu. jgn smua nk tuding jari kt aku. aku bukan tuhan. aku budak 19 tahun yg taktahu ape ape tp knp aku yg kne? knp aku? knp? kalau aku ade buat salah. please state! dont shut and killing me inside. im tired with those damn thing. stupid idiot. aku sakit weh. tgk aku mcm takde pape, tapi hati aku? sumpah ckp, ALLAH je yg tahu. dlu aku byk luah kt org yg bergelar "AKAK" skrg aku byk luah kt org yg bernama "BIE".

adakah punca semua nyy dr aku? okay if aku punca nya, pardon aku, pulau aku, boycot aku. aku takkesah. tapi kadang aku cuba diri depan cermin cari mana salah aku. serious aku ckp, aku taknampak. okay, nak kata aku dah ade nonieyy and aku lgsg tak ingat org lain, aku focus kat dia je? tapi how me if nonieyy takde? kat mana aku nk bergantung? semua bahagia ng pasangan masing masing. aku selalu rasa aku sensorang. thats why i need someone who always there for me. someone i love. org yg kita CINTA dgn org yg kita SAYANG. there is byk beza. bla kau ade masalah dgn si dia, kau ramai org untuk meluahkn. tapi aku? always keep it by myself.

sudah lah, aku penat lah dgn smua nyy. aku cuma serah kat takdir je. aku takmampu ubah semuanya. assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment